AKTUÁLNĚ SKLADEM IHNED K EXPEDICI TERMOCAST BIO 6 čl., EVA BIO 20,28. DOBA DODÁNÍ LITINOVÝCH KOTLŮ S RUČNÍM PŘIKLÁDÁNÍM OD OBJEDNÁNÍ 6-24 TÝDNŮ PODLE TYPU. TELEFONNÍ LINKY JSOU MOMENTÁLNĚ PLNĚ VYTÍŽENY. VAŠE DOTAZY A POŽADAVKY SMĚŘUJTE PROSÍM NA NÁŠ MAIL info@czechtherm.cz, nebo online chat.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
po-pá 8:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.06.2022
NOVÉ KOTLE NA BIO PALIVO 9-40kW
  Právě jsme pro Vás připravili novinku pro český trh. Kotle na BIO palivo, v různých výkonových variantách a materiálu, ocel i litina od 9 -40kW. ... číst celé
01.05.2022
KOTEL NA DŘEVO 5 EMISNÍ TŘÍDA Ekodesing prohořívací.
V druhé polovině roku  2022 uvedeme na trh nový patentovaný  ocelový kotel na dřevo s ručním přikládáním. Typ spalování je prohořívací. Chystané  výko... číst celé
18.04.2022
INSTALACE TEPELNÉHO ČERPADLA VÁM MŮŽE ZVEDNOUT NÁKLADY VYTÁPĚNÍ O 100%
Kotlíkové dotace mohou přivést desetitisíce domácností do energetické chudoby Prostou výměnou starého kotle na pevná paliva v nezatepleném domě... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Stanislav Prokopi, se sídlem Hlásnice 19, 785 01 Šternberk IČ 62282611(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz