SKLADEM-Ihned k expedici KOTLE NA RUČNÍ PŘIKÁDÁNÍ- LARA WOOD 11,15,21/ SAM 9,12,15,18 / EVA 20,28 / TERMOCAST BIO 4čl, / EMA COMBI PELET 6čl. / LUFI BIO 5 VAŠE DOTAZY A POŽADAVKY SMĚŘUJTE PROSÍM NA NÁŠ MAIL info@czechtherm.cz, nebo online chat.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
po-pá 8:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.08.2022
LARA WOOD KOTEL NA DŘEVO 5 EMISNÍ TŘÍDA Ekodesing prohořívací.
LARA WOOD varianty  11,15, 21kW Aktuálně jsme pro Vás uvedly na trh nový patentovaný  ocelový kotel na dřevo s ručním přikládáním. Typ spalování je p... číst celé
28.07.2022
NOVÉ AUTOMATICKÉ KOTLE NA PELETY A UHLÍ 5 třída ekodesin se zárukou 5 let
  V naší řadě kotlů značky Czechtherm jsme pro Vás připravili nové automatické kotle na pelety a uhlí v 5 emisní třídě s ekodesingem. U kotlů na pe... číst celé
02.06.2022
NOVÉ KOTLE NA BIO PALIVO 9-40kW
  Právě jsme pro Vás připravili novinku pro český trh. Kotle na BIO palivo, v různých výkonových variantách a materiálu, ocel i litina od 9 -40kW. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Stanislav Prokop se sídlem H.lásnice 19 , 785 01 Šternber, IČ 62282611 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
CC73C2ADA82EACBFF6304BBC6C94BF83